Recepten

D

Dorade gebakken met tomatenbasilicumsaus
Dorade op bedje van ratatouille
Dorade op vel gebakken met geplette aardappeltjes
Dorade thaise
Doradefilet met gazpachosaus

F

Forel gebakken met gember en koriander
Forel gegrild met kerrie-sinaasappelboter
Forel gevuld
Forel met limoen en amandel

G

Gamba´s pittig met mangodressing
Gamba's ge­ma­ri­neer­d
Gamba's met linquine (of andere lintpasta) en cherrytomaat, sugar snaps en basilicumsaus
Gamba's met tomaat en kokos
Gamba's ovengebakken met kruidenboter, fijn taartje met tomaat, gorgonzola en marjolein
Garnalen met grapefruit
Garnalencocktail met komkommer

H

Hollandse garnalen met Aspergesoufflé
Hollandse garnalen met gevulde tomaatjes met avocado
Hollandse garnalen met schuimige aspergesoep
Hollandse garnalen wrap

K

Kabeljauw filet met preisaus en een puree van pastinaak
Kabeljauw gebakken met Griekse groenten
Kabeljauw gegrild met roergebakken groenten
Kabeljauw gestoofd Mexicaanse stijl
Kabeljauw gestoomd met muntsalsa
Kabeljauw in de oven bereid met rode bieten en passievruchtcoulis
Kabeljauw met specerijenjus
Kabeljauwfilet op stamppotje
Kokkels met algen, avocado, groene appel en zilte groentjes
Kreeft gegrild met botersaus

L

Langoustines in een cocktail met mangodressing
Langoustines met basilicumolie

M

Makreel gerookt met bleekselderij en citroensaus
Makreel op vel gebakken met asperges en parmentier van witte kool
Makreel wrap
Meerval gebakken met citroenpeterseliejus
Mosselen basisrecept
Mosselspaghetti
Mosselstoofpotje
Mosseltjes met tomatenspuma
Mul in een pakketje

O

Oesters gegratineerd met Parmezaanse kaas

P

Paling gerookt op lauwwarme aardappel-spinaziesalade
Pangasius gegrild met kruidensalade in een Pidesandwich
Pangasius gemarineerd van tajine en geroosterde paprika
Poon lasagne met Brugse Blomme, couscous en een coulis van paprika
Poon op een bedje van groene linzen

R

Rogvleugel gebakken met rodebietensalade
Roodbaars gebakken met mozzerella en specerijen
Roodbaars gegrild op Kruidencouscous

S

Scheermesjes gewokt met kreeft en waterkers
Schelvis brandade met prei en peren
Schol gebakken met tomaat en olijven
Schol rolletjes gegratineerd met paprika
Snoekbaars gepocheerde met courgette
Snoekbaars met provençaalse casserole
Snoekbaarsfilet met ravioli van ui, knoflook en basilicum

T

Tarbot en papillotte met mosterd-citroenboter
Tilapiafilet gegrild met grove tapenade
Tong (sliptong)krokant gebakken met bieslookdressing
Tongrolletjes gegratineerd uit de oven
Tonijn filet met gewokte zomergroenten, cherrytomaatjes en sesam-sojasaus
Tonijn kort gebakken met gemarineerde komkommer, rettich en geroosterde sesam
Tonijn met geroosterde paprika’s

V

Victoriabaars rolletje met BroccoCress
Victoriabaarsfilet met peterselie-pesto

Z

Zalm gegratineerd met parmezaanse kaas
Zalm gegratineerd met spinazie
Zalm Gegrilleerd met kerrie-tomatensaus
Zalm, gerookt in aspergesoep
Zalm, gerookt in een bonbon met mierikswortelmayonaise
Zalmfilet gegratineerd met kerrieroom
Zalmforel gevuld
Zeebaars filet met doperwtenpuree en witte wijn dragon saus
Zeebaars gegrild met chilisaus en sesamzaad
Zeebaars gegrild met rode uienkruidenmarmelade
Zeebaars met eekhoorntjesbrood en bloemkool
Zeebaarsfilet gebakken met tomaat
Zeetong Mediterranee
Zeewolf gegratineerd uit de oven
Zeewolf gepocheerd op bladerdeeg
Zeewolf geroosterd met pittige mangosaus
Zeewolf in een krokant jasje
Zeewolf met gembersalsa
Zwaardvis gegrild met chutney van mango en tomaat, opgelegde kool en wortel
Zwaardvis met gambasalsa en truffelaardappelchips