Gamba’s met linquine (of andere lintpasta) en cherrytomaat, sugar snaps en basilicumsaus

gamba's met pasta
Gamba's met linquine (of andere lintpasta) en cherrytomaat, sugar snaps en basilicumsaus
Recept Afdrukken
Zomers recept met gamba's, tomaat en sugar snaps. Dit pasta recept kan ook als basis voor pastasalade gebruikt worden.
gamba's met pasta
Gamba's met linquine (of andere lintpasta) en cherrytomaat, sugar snaps en basilicumsaus
Recept Afdrukken
Zomers recept met gamba's, tomaat en sugar snaps. Dit pasta recept kan ook als basis voor pastasalade gebruikt worden.
Ingrediënten
Porties:
Instructies
  1. Controleer of er geen draadjes meer aan de sugar snaps zitten.
  2. Blancheer de sugar snaps kort in kokend bouillon. (Blancheren is beetgaar koken in water/bouillon).
  3. Schep de sugar snaps uit het kokende water en leg ze in ijswater.
  4. Kook de pasta beetgaar in de bouillon volgens de bereidingswijze van de verpakking (ca. 8 minuten koken).
  5. Doe de kookroom in een pannetje en voeg hier de basilicum aan toe.
  6. Bak in een wok de sugar snaps, cherry tomaatjes en gamba’s.
  7. Voeg de pesto en vervolgens de pasta toe en maak alles warm.
  8. Maak alles op smaak met peper en zout.
  9. Serveer de saus apart van de pasta.
Deel dit Recept
Mogelijk doorWP Ultimate Recipe