Gamba’s met tomaat en kokos

Gamba's met tomaat en kokos
Recept Afdrukken
Oosterse tijgergarnalen met tomaat en kokos. Door deze combinatie zijn de gamba's extra lekker van smaak.
Porties
4 personen
Kook Tijd
20-30 minuten
Porties
4 personen
Kook Tijd
20-30 minuten
Gamba's met tomaat en kokos
Recept Afdrukken
Oosterse tijgergarnalen met tomaat en kokos. Door deze combinatie zijn de gamba's extra lekker van smaak.
Porties
4 personen
Kook Tijd
20-30 minuten
Porties
4 personen
Kook Tijd
20-30 minuten
Ingrediënten
Porties: personen
Instructies
  1. Bereidingswijze: Verhit de olie in een wok en fruit de ui en knoflook zachtjes glazig. Schep de sambal erdoor en bak deze nog 1 minuut mee. Schep dan de tomaten erdoor en roerbak de ingredienten 3-4 minuten tot het een dikke, rulle saus wordt. Voeg de garnalen toe en schenk de kokosmelk erbij. Verwarm het gerecht nog 2-3 minuten op matig vuur en breng het op smaak met zeezout en peper.
  2. Strooi de koriander er op het laatste moment over. Lekker met rijst en broccoli.
  3. Tip!!! Strooi is met de koriander ook 1 á 2 eetlepels seroendeng over de garnalen. Besprenkel wat limoensap aan het einde over het gerecht. Lekker!!
Deel dit Recept
Mogelijk doorWP Ultimate Recipe