Zalm gegratineerd met parmezaanse kaas

zalm
Zalm gegratineerd met parmezaanse kaas
Recept Afdrukken
Een heerlijk gevulde maaltijd met zalm en parmezaanse kaas
Porties
4 personen
Kook Tijd
20 minuten
Porties
4 personen
Kook Tijd
20 minuten
zalm
Zalm gegratineerd met parmezaanse kaas
Recept Afdrukken
Een heerlijk gevulde maaltijd met zalm en parmezaanse kaas
Porties
4 personen
Kook Tijd
20 minuten
Porties
4 personen
Kook Tijd
20 minuten
Ingrediënten
Porties: personen
Instructies
  1. Als eerste verwarmt u de oven op 200 graden Celsius.
  2. Leg de zalmfilets in een ingevette ovenschaal en bestrooi ze met zout en peper.
  3. Bestrijk elke filet met een eetlepel crème fraîche en strooi de Italiaanse kruiden en de parmezaanse kaas erover heen.
  4. Zet de schaal in de oven en laat de zalmfilets in 5-8 minuten net aan gaar worden en licht kleuren.
  5. Verhit ondertussen de olijfolie in een wok en pers de knoflook erboven uit.
  6. Roerbak de spinazie op hoog vuur in ongeveer 5 minuten gaar en laat vervolgens het vocht verdampen.
  7. Als laatste voegt de zout en peper naar smaak toe. Vervolgens maakt u vier borden een bedje van spinazie en leg de zalmfilets erop.
  8. TIP: ook lekker met tagliatelle met peterselie en citroen!!
Deel dit Recept
Mogelijk doorWP Ultimate Recipe