Zalm gegratineerd met spinazie

Zalm gegratineerd met spinazie
Recept Afdrukken
Een heerlijke zalm maaltijd gemixt met spinazie en een toevoeging van tagliatelle.
Porties
4 personen
Kook Tijd
+/- 20 minuten
Porties
4 personen
Kook Tijd
+/- 20 minuten
Zalm gegratineerd met spinazie
Recept Afdrukken
Een heerlijke zalm maaltijd gemixt met spinazie en een toevoeging van tagliatelle.
Porties
4 personen
Kook Tijd
+/- 20 minuten
Porties
4 personen
Kook Tijd
+/- 20 minuten
Ingrediënten
Porties: personen
Instructies
  1. Als eerste zet u de oven alvast op 200 graden Celsius. Leg daarna zorgvuldig de zalmfilets in een ingevette ovenschaal en bestrooi deze met zout en peper.
  2. Daarna bestrijkt u langs ieder filet met een eetlepel créme fra^che en strooi de Italiaanse kruiden en de parmezaanse kaas er overheen.
  3. Zet de schaal in de oven en laat de zalmfilets in ongeveer 5 á 8 minuten net aan gaar worden en licht kleuren. Dit geeft een extra lekkere smaak.
  4. Ondertussen verhit u de olijfolie in een wokpan en perst u de knoflook er boven uit. Roerbak de spinazie op een hoog vuur in ongeveer 5 minuten beetgaar. En laat het vocht vervolgens verdampen. Voeg de zout en peper er aan toe tot smaak.
  5. Daarna maakt u op vier borden een bedje van spinazie en leg de zalmfilets erop. Maak op vier borden een bedje van spinazie en leg de zalmfilets erop. Lekker met tagliatelle met peterselie en citroen.
Deel dit Recept
Mogelijk doorWP Ultimate Recipe