Zalmfilet gegratineerd met kerrieroom

Zalmfilet gegratineerd met kerrieroom
Recept Afdrukken
Een heerlijk hoofdgerecht voor vier personen.
Porties
4 personen
Kook Tijd
20-30 minuten
Porties
4 personen
Kook Tijd
20-30 minuten
Zalmfilet gegratineerd met kerrieroom
Recept Afdrukken
Een heerlijk hoofdgerecht voor vier personen.
Porties
4 personen
Kook Tijd
20-30 minuten
Porties
4 personen
Kook Tijd
20-30 minuten
Ingrediënten
Porties: personen
Instructies
  1. Voor u begint verwarmt u de gril alvast op de hoogste stand. Ondertussen spoelt u de zalmfilets af onder de koude kraan en deze goed droog.
  2. Daarna bekleed u een bakplaat met aluminiumfolie en legt u zorgvuldig de zalmfilets erop. Ondertussen verkruimeld u de geitenkaas.
  3. Roer het kerriepoeder door de crème fraîche en voeg zout en peper naar smaak toe. Strijk de kerrieroom uit over de zalmfilets en verdeel de geitenkaas en pijnboompitten erover.
  4. Vervolgens schuift u de bakplaat 15 cm onder het hete grillelement en laat de zalmfilets in ongeveer 8 minuten lichtbruin kleuren en net aan gaar worden voor de smaak.
  5. Verwijder intussen de harde steeltjes van de waterkers. Schep de zalmfilets op vier warme borden, verdeel de waterkers eromheen en sprenkel de dressing erover.
Deel dit Recept
Mogelijk doorWP Ultimate Recipe