Zeewolf gepocheerd op bladerdeeg

Zeewolf gepocheerd op bladerdeeg
Recept Afdrukken
Een lekkere variatie: Zeewolf op bladerdeeg met vele lekkere frisse ingrediënten.
Porties
4 personen
Kook Tijd
20-30 minuten
Porties
4 personen
Kook Tijd
20-30 minuten
Zeewolf gepocheerd op bladerdeeg
Recept Afdrukken
Een lekkere variatie: Zeewolf op bladerdeeg met vele lekkere frisse ingrediënten.
Porties
4 personen
Kook Tijd
20-30 minuten
Porties
4 personen
Kook Tijd
20-30 minuten
Ingrediënten
Porties: personen
Instructies
  1. Als eerste verwarmt u de oven voor op 220°C.
  2. Vervolgens legt u de plakjes bladerdeeg op een (met bakpapier beklede) bakplaat. Bestrijk de plakjes bladerdeeg met het ei en bestrooi ze met het sesamzaad. Zo proeft u de smaak beter.
  3. Zorg ervoor dat u ze midden in de oven bakt. Dit geeft als effect dat het lekker goudbruin gaar wordt. (ongeveer 15 minuten)
  4. Ondertussen snijdt u de courgette in smalle reepjes (0,5 cm dikte). Bak de reepjes courgette in de boter omscheppend 3 minuten op een hoog vuur 'beet' gaar. Voeg een snufje zout, peper en de bieslook aan de courgette toe. Breng de bouillon aan de kook, leg de stukjes zeewolf erin, breng het vocht weer tegen de kook aan, zet het vuur laag en laat de stukjes zeewolf in ca. 5 minuten gaar worden
  5. Daarna volgt: neem 0,5 dl van de hete visbouillon uit de pan en meng het in een steelpannetje met de crème fraîche, de mosterd en de gembersiroop. Laat de saus 3-4 minuten op een hoog vuur koken tot hij een beetje dikker is geworden. Voeg zout en peper naar uw smaak toe.
  6. Als dit gebeurt is snijdt u de plakjes bladerdeeg overdwars doormidden en neem de deksels(bovenkant) eraf.
  7. Als laatste: schep de courgette op de plakjes bladerdeeg, schep de stukjes zeewolf met een bijpassende spaan uit de pan en leg ze op de courgettereepjes. Schep de saus erover en leg de bladerdeegdeksel erop. Maak dit naar uw eigen creatie voor variatie.
Deel dit Recept
 
Mogelijk doorWP Ultimate Recipe