Zeewolf geroosterd met pittige mangosaus

Zeewolf geroosterd met pittige mangosaus
Recept Afdrukken
Heerlijk geroosterde zeewolf met een pittige mangosaus. Een echte aanrader.
Porties
4 personen
Kook Tijd
20-30 minuten
Porties
4 personen
Kook Tijd
20-30 minuten
Zeewolf geroosterd met pittige mangosaus
Recept Afdrukken
Heerlijk geroosterde zeewolf met een pittige mangosaus. Een echte aanrader.
Porties
4 personen
Kook Tijd
20-30 minuten
Porties
4 personen
Kook Tijd
20-30 minuten
Ingrediënten
Porties: personen
Instructies
  1. Maak de limoen schoen en rasp de schil er dun af. Ondertussen perst u de limoen uit. Wrijf de zeewolffilets in met één eetlepel limoensap en laat deze 10 minten liggen.
  2. Vervolgens snijd u de bosuitjes in dunne ringetjes. Haal de zaadjes uit de peper en snijd de peper in kleine stukjes. Ondertussen schilt u de mango met een dunschiller en snijd het vruchtvlees in dunne plakken. Pureer de mango in een keukenmachine of met een staafmixer.
  3. Daarna roert u de rest van het limoensap met de geraspte limoenschil, de bosuitjes, peperreepjes en koriander door de mangopuree. Voeg zout en peper naar smaak toe.
  4. Als dit eenmaal gebeurt is snijd u de Chinese kool in flinterdunne reepjes. Zet de gril grillpan aan tot deze gloeiend heet is. Bestrijk de zeewolffilets met olijfolie en rooster de zeewolffilets op hoog vuur in 8-10 minuten mooi bruin en gaar, keer ze halverwege. Dit geeft extra smaak.
  5. Lekker met roergebakken spitskool of sperziebonen en wit/wilde rijst. Een aanrader!
Deel dit Recept
Mogelijk doorWP Ultimate Recipe