Kabeljauw gestoofd Mexicaanse stijl

Kabeljauw gestoofd Mexicaanse stijl
Recept Afdrukken
Een heerlijk gestoofde kabeljauw op Mexicaanse stijl. Goed voor 4 personen.
Porties
4 personen
Kook Tijd
+/- 20 minuten
Porties
4 personen
Kook Tijd
+/- 20 minuten
Kabeljauw gestoofd Mexicaanse stijl
Recept Afdrukken
Een heerlijk gestoofde kabeljauw op Mexicaanse stijl. Goed voor 4 personen.
Porties
4 personen
Kook Tijd
+/- 20 minuten
Porties
4 personen
Kook Tijd
+/- 20 minuten
Ingrediënten
Porties: personen
Instructies
  1. Als eerste spoelt u de kabeljauwfilets af onder de koude kraan en dep deze vervolgens droog. Bestrooi de filets met één eetlepel tacokruiden.
  2. Daarna laat u het blikje kidneybonen en het blikje maïskorrels goed uitlekken. Combineer de kidneybonen met de maïskorrels, de tacosaus en de rest van de kruiden.
  3. Verhit de boter in een pan en bak de kabeljauwfilets ongeveer 3 minuten op een matig vuur. Voeg het bonenmaïsmengsel toe aan de kabeljauwfilets en laat dit in iets meer dan 3 minuten warm worden.
  4. Als laatste laat u het geheel ongeveer 5 minuten mét de deksel op de pan een laag vuur zachtjes stoven. Ondertussen snijdt u de lentje-uitjes in zéér smalle ringen strooi ze over het gerecht.
  5. Tip: Ook lekker met rijst!
Deel dit Recept
Mogelijk doorWP Ultimate Recipe