Kabeljauw in de oven bereid met rode bieten en passievruchtcoulis

Kabeljauw in de oven bereid met rode bieten en passievruchtcoulis
Recept Afdrukken
Heerlijk verse kabeljauw uit de oven bereid met lekkere roden bieten gecombineerd met passievruchtcoulis.
Porties
4 personen
Porties
4 personen
Kabeljauw in de oven bereid met rode bieten en passievruchtcoulis
Recept Afdrukken
Heerlijk verse kabeljauw uit de oven bereid met lekkere roden bieten gecombineerd met passievruchtcoulis.
Porties
4 personen
Porties
4 personen
Ingrediënten
Porties: personen
Instructies
  1. Halveer de aubergine en maak insnijdingen in elke helft. Wrijf de helften in met olijfolie, peper,zout, tijm, rozemarijn en knoflook. Gaar de aubergine gedurende 1,5 uur in een warme oven op 160 ºC. Lepel hem leeg en hak hem fijn. Doe de aubergine in een pan en breng op smaak.
  2. Beboter een kleine plaat en bestrooi met peper en zout. Leg er de stukken kabeljauw op en smeer ze in met gesmolten boter, peper en zout. Gaar de vis in een warme oven op 160 ºC (met een beetje stoom).
  3. Meng 1,5 dl bietensap met condiment in een pan en roer er koude klontjes boter door. Kruid de rodebietensaus met peper en zout.
  4. Presentatie: Neem een kleine steker en dresseer er de aubergine in. Schik de vis op de aubergine en werk af met een plakje rodebietengelei. Giet de rodebietensaus en de passievruchtencoulis eromheen.
Deel dit Recept
Mogelijk doorWP Ultimate Recipe