Tong (sliptong)krokant gebakken met bieslookdressing

Tong (sliptong)krokant gebakken met bieslookdressing
Recept Afdrukken
Heerlijk recept met sliptong, geschikt voor professionele kok en thuiskok. Te combineren met bijvoorbeeld aardappel en diverse soorten groente.
Porties
4 personen
Kook Tijd
20 minuten
Porties
4 personen
Kook Tijd
20 minuten
Tong (sliptong)krokant gebakken met bieslookdressing
Recept Afdrukken
Heerlijk recept met sliptong, geschikt voor professionele kok en thuiskok. Te combineren met bijvoorbeeld aardappel en diverse soorten groente.
Porties
4 personen
Kook Tijd
20 minuten
Porties
4 personen
Kook Tijd
20 minuten
Ingrediënten
Porties: personen
Instructies
  1. Spoel de sliptong af onder de koude kraan en dep ze droog.
  2. Vervolgens bestrooid u de tongen vlak voordat u deze bakt met een snufje zout en de bloem.
  3. Ondertussen verhit u de slaolie met de boter in twee ruime koekenpannen (anti-aanbaklaag). Laat de sliptontongen 2 á 3 minuten aan elke kant gaar bakken. Denk erom keer de sliptongen slechts maar één keer!
  4. Daarna legt u de sliptongen op een warme schaal, zo houdt u deze even warm.
  5. Als laatste voegt u de citroensap en natuurlijk de bieslook aan het bakvet toe. En strooi deze bieslookdressing zorgvuldig over de vis.
Deel dit Recept
Mogelijk doorWP Ultimate Recipe