Makreel wrap

Makreel wrap
Recept Afdrukken
Erg lekker voor een diner. En ook eventueel voor onderweg. Makkelijk mee te nemen en heerlijk vol van smaak.
Porties
4 personen
Porties
4 personen
Makreel wrap
Recept Afdrukken
Erg lekker voor een diner. En ook eventueel voor onderweg. Makkelijk mee te nemen en heerlijk vol van smaak.
Porties
4 personen
Porties
4 personen
Ingrediënten
Porties: personen
Instructies
  1. Als eerste kookt u de sperziebonen in ruim water met zout in 6 á 8 minuten beetgaar. Spoel ze vervolgens in een vergiet af met koud water en laat ze goed uitlekken.
  2. Daarna verwijdert u de kop, staart en het vel van de makreel en neem het visvlees van de graat. Verdeel het visvlees in stukjes. Meng het vervolgens met Griekse yoghurt met bieslook en peterselie en voeg zout en versgemalen peper naar uw eigen smaak toe.
  3. Bestrijk de tortilla’s met de Griekse yoghurt en leg wat veldsla met de sperziebonen, makreel, Amsterdamse uitjes en kerstomaatjes in een reep over het midden. Rol de wraps stevig op en snijd ze schuin door. Verdeel de resterende veldsla over borden en leg de wraps erop.
  4. Tip! Deze wraps zijn ook lekker als meeneemlunch. Verpak dan elke wrap afzonderlijk strak in plasticfolie en neem ze mee in een lunchbox.
Deel dit Recept
Mogelijk doorWP Ultimate Recipe