Mosselstoofpotje

Mosselstoofpotje
Recept Afdrukken
Een lekker mosselstoofpotje.
Porties
4 personen
Porties
4 personen
Mosselstoofpotje
Recept Afdrukken
Een lekker mosselstoofpotje.
Porties
4 personen
Porties
4 personen
Ingrediënten
Porties: personen
Instructies
  1. Was de mosselen en verwijder de mosselen die open zijn.
  2. Schil en hak de gember fijn.
  3. Breng 250ml water met de wijn, het visbouillonblokje, de gember en de kerriepoeder aan de kook.
  4. Kook de mosselen ca. 7 minuten en schud ze een keer. Zeef het mosselvocht.
  5. Was de venkel en snij deze in reepjes en de paprika in stukken. Ontvel de tomaten, verwijder de zaadjes en snij het vruchtvlees in parten.
  6. Bak de spekjes in een ruime pan ca. 3 minuten en voeg de krieltjes, venkel en de paprika toe. Bak ca. 4 minuten.
  7. Schenk het mosselvocht en de koksroom over het groentemengsel. Laat de groenten op een laag vuur in ca. 6 minuten gaar worden.
  8. Was en snij de roodbaarsfilet in stukken en voeg deze samen met de tomaat toe. Laat de roodbaarsfilet ca. 5 minuten op een laag vuur gaar worden.
  9. Schep de mosselen erdoor en breng eventueel op smaak met peper.
Deel dit Recept
Mogelijk doorWP Ultimate Recipe