Pangasius gegrild met kruidensalade in een Pidesandwich

Pangasius gegrild met kruidensalade in een Pidesandwich
Recept Afdrukken
Pidesandwich met gegrilde pangasius en kruidensalade
Porties
4 personen
Porties
4 personen
Pangasius gegrild met kruidensalade in een Pidesandwich
Recept Afdrukken
Pidesandwich met gegrilde pangasius en kruidensalade
Porties
4 personen
Porties
4 personen
Ingrediënten
Porties: personen
Instructies
  1. Snijd de pide in vier gelijke stukken en snijd ze open. Rooster de snijvlakken in een hete grillpan. Bestrijk ze na het grillen met een mengsel van 2 eetlepels olijfolie, knoflook en zeezout.
  2. Wrijf de pangasiusfilets in met balsamicoazijn en 2 eetlepels olijfolie. Rooster de visfilets in een hete grillpan in 4-6 minuten goudbraan en gaar. Keer ze halverwege.
  3. Schil de wortels met een dunschiller en schaaf ze met de dunschiller in lange plakjes. Klop het citroensap met de laatste 2 eetlepels olijfolie en zout en peper naar smaak tot een dressing en schep de wortel, rucola en munt erdoor.
  4. Verdeel de salade en de vis over het brood en leg de bovenkanten erop.
Deel dit Recept
Mogelijk doorWP Ultimate Recipe