Roodbaars gebakken met mozzerella en specerijen

Roodbaars gebakken met mozzerella en specerijen
Recept Afdrukken
Roodbaars gebakken met mozzerella en specerijen. Goed voor 4 personen.
Porties Prep Tijd
4 personen 20 minuten
Porties Prep Tijd
4 personen 20 minuten
Roodbaars gebakken met mozzerella en specerijen
Recept Afdrukken
Roodbaars gebakken met mozzerella en specerijen. Goed voor 4 personen.
Porties Prep Tijd
4 personen 20 minuten
Porties Prep Tijd
4 personen 20 minuten
Ingrediënten
Porties: personen
Instructies
  1. 1. Snijd de mozzarella in fijne schijven en verdeel ze over de borden.
  2. 2. Meng de kappertjes, de olijven, de gedroogde tomaten, de sjalot en de groene kruiden.
  3. 3. Meng de olijfolie en de balsamico-azijn voor de vinaigrette.
  4. 4. Bak de roodbaarsfilets kort (2 minuten aan elke kant) in olijfolie en kruid met peper en zout.
  5. 5. Schik de roodbaarsfilet op de mozzarella. Strooi het mengsel van aromaten erover en lepel er de vinaigrette over.
Deel dit Recept
Mogelijk doorWP Ultimate Recipe