Snoekbaars met provençaalse casserole

Snoekbaars met provençaalse casserole
Recept Afdrukken
Heerlijke snoekbaars met provençaalse casserole. Erg lekker voor 4 personen.
Porties
4 personen
Porties
4 personen
Snoekbaars met provençaalse casserole
Recept Afdrukken
Heerlijke snoekbaars met provençaalse casserole. Erg lekker voor 4 personen.
Porties
4 personen
Porties
4 personen
Ingrediënten
Porties: personen
Instructies
  1. U gaat als volgt te werk: laat de vis ontdooien als deze uit de diepvries komt. Snijd de filets in repen van 5 cm en besprenkel ze met citroensap en strooi er daarna peper en zout overheen. Kruis de tomaten in, leg ze even in kokend water en pel ze. Ook snijdt u ze in partjes.
  2. Vervolgens snijdt u de courgette in plakken van 2cm dikte. Ondertussen zet u de braadpan op en verhit de olijfolie. En breng hierin de knoflook en sjalotjes te bakken. Voeg de snoekbaars toe en bak deze minimaal 2 minuten mee.
  3. Als laatse voegt u de tomaten, courgette, witte wijn en tijm toe en stoof ze zachtjes 15 minuten.
  4. Voeg ook eens 5 in stukjes gesneden ansjovisfilets of 1 eetlepel gehakte zwarte en groene olijven zonder pit aan de casserole toe. Lekker met grof bruin brood.
Deel dit Recept
Mogelijk doorWP Ultimate Recipe