Snoekbaarsfilet met ravioli van ui, knoflook en basilicum

Snoekbaarsfilet met ravioli van ui, knoflook en basilicum
Recept Afdrukken
Een lekkere maaltijd van snoekbaarsfilet met ravioli van ui, knoflook en basilicum.
Porties
4 personen
Porties
4 personen
Snoekbaarsfilet met ravioli van ui, knoflook en basilicum
Recept Afdrukken
Een lekkere maaltijd van snoekbaarsfilet met ravioli van ui, knoflook en basilicum.
Porties
4 personen
Porties
4 personen
Ingrediënten
Porties: personen
Instructies
  1. Leg de stukken vis op een bakplaat. Doe er een klontje boter op en gaar ze 5 minuten in een oven van 180 graden.
  2. Snijd de uien, de knoflook en de basilicum klein en stoof ze gaar in de room. Laat afkoelen.
  3. Bestrijk de raviolivellen met eierdooier en leg er een hoopje uienmengsel op. Bedek met een tweede velletje en plak goed dicht. Steek ze rond uit. kook ze gaar in ruim water met zout.
  4. Snijd de courgette in kleine blokjes en stoof ze gaar in wat boter en fleur de sel. Leg de courgette in het midden van de borden. Daarop de snoekbaars en daarop de ravioli. bedek met de plakken kaas en laat in de oven smelten. Giet er wat olijfolie over en bestrooi met peper, zout en bieslook.
Deel dit Recept
Mogelijk doorWP Ultimate Recipe