Tilapiafilet gegrild met grove tapenade

Tilapiafilet gegrild met grove tapenade
Recept Afdrukken
Een lekker diner met tilapiafilet
Porties
4 personen
Porties
4 personen
Tilapiafilet gegrild met grove tapenade
Recept Afdrukken
Een lekker diner met tilapiafilet
Porties
4 personen
Porties
4 personen
Ingrediënten
Porties: personen
Instructies
  1. Voorbereiding: Maak de tapenade vooraf en zet die in de koeling tot gebruik. Snijd hiervoor de tomaten in vieren, verwijder de zaadjes en hak het vruchtvlees in stukjes. Hak de olijven grof en meng ze in een schaaltje met de tomaat, knoflook en peterselie. Schep er 2-3 eetlepels olijfolie door en breng de tapenade op smaak met zout en peper. Kijk voor het maken van olijfolie met citroenaroma in de rubriek basisbereidingen op deze site bij de oliën.
  2. Bereiding: Wrijf de tilapiafilets in met zout en peper en bestrijk ze dun met olijfolie. Rooster de tilapiafilets in een hete grillpan in 8-10 minuten mooi bruin en gaar, keer ze halverwege..
Deel dit Recept
Mogelijk doorWP Ultimate Recipe