Victoriabaarsfilet met peterselie-pesto

Victoriabaarsfilet met peterselie-pesto
Recept Afdrukken
Een heerlijke maaltijd van victoriabaarsfilet met peterselie-pesto. Goed voor 4 personen.
Porties
4 personen
Kook Tijd
35 minuten
Porties
4 personen
Kook Tijd
35 minuten
Victoriabaarsfilet met peterselie-pesto
Recept Afdrukken
Een heerlijke maaltijd van victoriabaarsfilet met peterselie-pesto. Goed voor 4 personen.
Porties
4 personen
Kook Tijd
35 minuten
Porties
4 personen
Kook Tijd
35 minuten
Ingrediënten
Porties: personen
Instructies
  1. Oven voorverwarmen op 200 °C.
  2. Pijnboompitten in droge koekenpan kort roosteren.
  3. Peterselie, pijnboompitten, kaas en 5 el. olie met staafmixer, keukenmachine of vijzel tot dikke pesto mengen. Op smaak brengen met zout en peper.
  4. Folie bestrijken met 2 el olie. Vis in 4 stukken verdelen en op folie leggen. Pakketjes dichtvouwen en in oven in 10 min. gaar laten worden.
  5. Brood volgens gebruiksaanwijzing bakken.
  6. Tomaten wassen, in partjes snijden, besprenkelen met olie en op smaak brengen met zout en peper.
  7. Vispakketjes serveren met pesto, brood en tomatensalade.
Deel dit Recept
Mogelijk doorWP Ultimate Recipe