Zalm, gerookt in aspergesoep

aspergesoep
Zalm, gerookt in aspergesoep
Recept Afdrukken
Asperges geven de lente aan en met deze heerlijke aspergesoep proef je dit. Een simpel en gezond recept om snel te maken. Als voorgerecht, lekker bij de lunch of als makkelijke hap als je veel gasten hebt.
Porties
4 personen
Porties
4 personen
aspergesoep
Zalm, gerookt in aspergesoep
Recept Afdrukken
Asperges geven de lente aan en met deze heerlijke aspergesoep proef je dit. Een simpel en gezond recept om snel te maken. Als voorgerecht, lekker bij de lunch of als makkelijke hap als je veel gasten hebt.
Porties
4 personen
Porties
4 personen
Ingrediënten
Porties: personen
Instructies
  1. Schil de asperges met een aspergeschiller.
  2. Snijd de geschilde asperges in kleine stukjes en ze doe ze in een pan.
  3. Voeg de bouillon toe en laat het geheel ongeveer 20 minuten koken.
  4. Pureer de soep met een staafmixer.
  5. Breng de soep op smaak met peper en zout.
  6. Snijd de zalm in kleine stukjes.
  7. Schep de soep in een diep bord en voeg de stukjes zalm toe.
Deel dit Recept
Mogelijk doorWP Ultimate Recipe