Zalm, gerookt in een bonbon met mierikswortelmayonaise

zalm bonbon
Zalm, gerookt in een bonbon met mierikswortelmayonaise
Recept Afdrukken
Bonbon van gerookte zalm met mierikswortelmayonaise. Lekker recept om als voorgerecht op te dienen, maak ze iets groter en je kunt ze als hoofdgerecht goed gebruiken. Serveer ook eens met cocktailsaus in plaats van de mierikswortelmayonaise.
Porties
4 personen
Porties
4 personen
zalm bonbon
Zalm, gerookt in een bonbon met mierikswortelmayonaise
Recept Afdrukken
Bonbon van gerookte zalm met mierikswortelmayonaise. Lekker recept om als voorgerecht op te dienen, maak ze iets groter en je kunt ze als hoofdgerecht goed gebruiken. Serveer ook eens met cocktailsaus in plaats van de mierikswortelmayonaise.
Porties
4 personen
Porties
4 personen
Ingrediënten
Porties: personen
Instructies
  1. Voeg al kloppend de azijn bij de olie.
  2. Snipper de ui en snijd de peterselie zo fijn mogelijk.
  3. Voeg dit bij de olie en azijn, de dressing is nu klaar.
  4. Neem 4 kommetjes. Bekleed deze aan de binnenkant met huishoudfolie en beleg de binnenkant vervolgens met de gerookte zalm.
  5. Snijd de komkommer en de tomaat in gelijke blokjes.
  6. Snijd de ijsbergsla in dunne reepjes en meng deze met de komkommer, tomaat, rivierkreeftjes en de dressing.
  7. Vul hiermee de kommetjes.
  8. Bekleed de bovenkant van de gevulde kommetjes met zalm.
  9. Haal de bonbon uit het kommetje, verwijder de folie en leg de bonbon op een bord.
  10. Schaaf de mierikswortel zo fijn mogelijk en meng de mierikswortel naar smaak met de mayonaise.
  11. Serveer de mierikswortelmayonaise bij de bonbon van zalm.
Deel dit Recept
Mogelijk doorWP Ultimate Recipe