Zeebaars filet met doperwtenpuree en witte wijn dragon saus

zeebaarsfilet met doperwten
Zeebaars filet met doperwtenpuree en witte wijn dragon saus
Recept Afdrukken
Lekker recept met zeebaars, ideaal recept voor de herfstmaanden.
Porties
4 personen
Porties
4 personen
zeebaarsfilet met doperwten
Zeebaars filet met doperwtenpuree en witte wijn dragon saus
Recept Afdrukken
Lekker recept met zeebaars, ideaal recept voor de herfstmaanden.
Porties
4 personen
Porties
4 personen
Ingrediënten
Porties: personen
Instructies
  1. Doe de doperwten met de bouillon in een steelpan.
  2. Kook dit gaar in ongeveer 10 minuten.
  3. Giet de bouillon af, laat een beetje bouillon achter in de pan en pureer de massa met een staafmixer.
  4. Voeg hier beetje bij beetje de room en roomboter aan toe, voor een nog zachtere crème.
  5. Schenk de witte wijn in een pan met de klein gesneden dragon, laat dit indampen op laag vuur tot ongeveer de helft.
  6. Voeg nu de room aan de wijn toe en laat dit inkoken tot een stevige saus.
  7. Peper en zout de zeebaarsfilet en bak de baars om en om in de pan, in totaal ongeveer 5 minuten.
  8. Doe de puree op een bord en serveer hierop de vis met de saus eromheen.
Deel dit Recept
Mogelijk doorWP Ultimate Recipe