Zeetong Mediterranee

Zeetong Mediterranee
Recept Afdrukken
Zeetong Mediterranee
Porties
4 personen
Kook Tijd
20 minuten
Porties
4 personen
Kook Tijd
20 minuten
Zeetong Mediterranee
Recept Afdrukken
Zeetong Mediterranee
Porties
4 personen
Kook Tijd
20 minuten
Porties
4 personen
Kook Tijd
20 minuten
Ingrediënten
Porties: personen
Instructies
  1. Maal de peperkorrels fijn en wrijf de tongfilets daarmee in, samen met een snufje zout.
  2. Bak de filets zonder olie of boter net gaar.
  3. Snijd de venkel in repen en kook ze in een bodempje water met zout.
  4. Pureer de venkel met 1 el olijfolie in een blender en breng op smaak met peper en zout.
  5. Snijd de lente-uitjes in dikke ringetjes. Snijd de tomaten in kleine blokjes.
  6. Verhit de resterende olie en laat de lente-uitjes en de peultjes hierin 3 minuten garen op een laag vuur.
  7. Verdeel de venkelpuree over vier warme borden en schep de tongfilets erop.
  8. Besprenkel de vis met Pernod en garneer de vis met de peultjes, de lente-uitjes en de blokjes tomaat.
Deel dit Recept
Mogelijk doorWP Ultimate Recipe