Over Veltman Vis

Liefde voor het vak

over-veltman-vis
Service en persoonlijke aandacht is van oudsher de manier waarop wij werken.
Zoals veel bedrijven zijn we klein begonnen. Met één koelcel, een diepvries en een busje gingen we vis aan horecabedrijven leveren. De visserij is een branche waarin hard wordt gewerkt en lange dagen worden gemaakt. Iedereen werkt hier aan mee, van visser tot visafslag, Veltman Vis Service BV is hier geen uitzondering op.
Bij Veltman Vis Service BV werken mensen die uit de horeca komen, hierdoor sluit ons assortiment en onze manier van werken optimaal aan bij de vraag van u als klant.

Zes dagen per week leveren wij inmiddels meer dan 500 verschillende producten aan horeca bedrijven en instellingen. Wij hebben een eigen rokerij en kunnen al onze producten aanleveren zoals u dat wilt. In de juiste vorm en geportioneerd kunnen de producten van Veltman Vis Service BV u een flinke tijdsbesparing opleveren in de keuken. Ondanks dat Veltman Vis Service BV een groot bedrijf geworden is blijft de betrokkenheid met onze klanten onveranderd. Wij denken met u mee als het om de keuze voor een vissoort gaat, of om het samenstellen van de menukaart. Wij zetten onze kennis en expertise graag in zodat u onderscheidend kunt zijn in de gerechten die u presenteert.
Hard werken en voortdurend groeien, dat is iets waar je plezier in moet hebben, voor dit werk is passie de drijfveer.

Mijn pake (opa), Jan van der Veen, was binnenvisser te Gaastmeer in Friesland. Hij had een fuikenvisbedrijf en viste op paling en snoekbaars. In een schuurtje achter het woonhuis verwerkte hij de vis. Als jongetje groeide ik op met de visserij. Mijn ooms hadden dezelfde passie voor het vak en zijn een vissersbedrijf in Harlingen begonnen. Zelf ben ik ook een “ouwe seun” oftewel: een Harlinger.

TransportDe feeling die je met het product hebt is van groot belang. De nadruk ligt op kwaliteit, niet op kwantiteit. Ieder dag zijn we bezig ons bedrijf uit te breiden en onze service te vergroten. De vis komt rechtstreeks uit het water, wordt hier verwerkt en gaat direct door naar onze klanten. Tussenhandel wordt daardoor uitgeschakeld waardoor we sneller en verser kunnen leveren. Kwaliteit en versheid kunnen wij garanderen. Door ons rechtstreekse transport op Zeeland worden wij dagelijks voorzien van onder andere verse mosselen, oesters en levende kreeft. Het goede product wordt ondersteund door klantgericht werken en goede dienstverlening. De bedrijfsvoering, personeelsmanagement, sales en aftersales zijn essentieel voor een goed resultaat. “Zeg wat je doet, en doe wat je zegt” is het motto van Gerlofke Schuil.
Zij waarborgt deze pijlers van het bedrijf.

Zeer snelle levering met eigen gekoeld transport, ons brede assortiment van hoge kwaliteit en de persoonlijke werkwijze maakt Veltman Vis Service BV uw visleverancier bij uitstek.