Gamba’s met linquine (of andere lintpasta) en cherrytomaat, sugar snaps en basilicumsaus
Ingrediënten
- 350 gram linquine
- 200 gram gepelde gamba’s
- 1 bakje cherrytomaten
- 1 bakje sugar snaps
- 8 blaadjes basilicum
- half potje groene pesto
- 2 liter bouillon
- Zout en peper
Porties:
Instructies
- Controleer of er geen draadjes meer aan de sugar snaps zitten.
- Blancheer de sugar snaps kort in kokend bouillon. (Blancheren is beetgaar koken in water/bouillon).
- Schep de sugar snaps uit het kokende water en leg ze in ijswater.
- Kook de pasta beetgaar in de bouillon volgens de bereidingswijze van de verpakking (ca. 8 minuten koken).
- Doe de kookroom in een pannetje en voeg hier de basilicum aan toe.
- Bak in een wok de sugar snaps, cherry tomaatjes en gamba’s.
- Voeg de pesto en vervolgens de pasta toe en maak alles warm.
- Maak alles op smaak met peper en zout.
- Serveer de saus apart van de pasta.
Deel dit Recept
Mogelijk doorWP Ultimate Recipe