Tonijn met geroosterde paprika’s
Ingrediënten
- 2 blikjes Tonijn op olie
- 200 ml Tomatensap
- 2 stuks Bosuitjes in dunne ringetjes
- 2 eetlepels Verse oregano fijngehakt
- 2 eetlepels Kappertjes
- 2 eetlepels Mayonaise
- 4 stuks Grote geroosterde paprika's uit pot uitgelekt
- 100 gram jongbelegen kaas geraspt
- 4 stuks Kleine ovenschaaltjes
- 1 rol/stuks Keukenpapier
Porties: personen
Instructies
- Als eerste verwarmt u de oven op 200 graden Celsius.
- Daarna giet u de tonijn af en roer een beetje van de olie door het tomatensap.
- Verdeel de tonijn in stukjes en meng ze in een kom met de bosui, oregano, kappertjes en mayonaise. Voeg naar smaak zout en versgemalen peper toe.
- Dep de paprika’s droog met keukenpapier en snijd ze in de lengte open. Schep het tonijnmengsel erin en duw de opening tot 2 cm dicht. Leg elke paprika in een ovenschaaltje en strooi de kaas erover. Schenk het tomatensap rond de paprika’s.
- Schuif de schaaltjes in de oven. Laat kaas in 10 minuten smelten en de paprika’s door en door heet worden. Serveer de paprika’s met de couscous en een gemengde salade met pompoenpitten en croutons.
Deel dit Recept
Mogelijk doorWP Ultimate Recipe