Kabeljauw gestoofd Mexicaanse stijl
Ingrediënten
- 4 stukken kabeljauwfilet van 200gram
- 2 eetlepels Tacokruiden
- 1 blikje Kidneybonen (400 gram)
- 1 blikje Maïskorrels (175 gram)
- 50 gram boter
- 1 potje Milde tacosaus (450 gram)
- 4 hele Lentje-uitjes
Porties: personen
Instructies
- Als eerste spoelt u de kabeljauwfilets af onder de koude kraan en dep deze vervolgens droog. Bestrooi de filets met één eetlepel tacokruiden.
- Daarna laat u het blikje kidneybonen en het blikje maïskorrels goed uitlekken. Combineer de kidneybonen met de maïskorrels, de tacosaus en de rest van de kruiden.
- Verhit de boter in een pan en bak de kabeljauwfilets ongeveer 3 minuten op een matig vuur. Voeg het bonenmaïsmengsel toe aan de kabeljauwfilets en laat dit in iets meer dan 3 minuten warm worden.
- Als laatste laat u het geheel ongeveer 5 minuten mét de deksel op de pan een laag vuur zachtjes stoven. Ondertussen snijdt u de lentje-uitjes in zéér smalle ringen strooi ze over het gerecht.
- Tip: Ook lekker met rijst!
Deel dit Recept
Mogelijk doorWP Ultimate Recipe