Hollandse garnalen wrap
Ingrediënten
- 300 gram Hollandse garnalen
- 8 stuks Wraptorilla's
- 2 eetlepels Olijfolie
- 2 stuks Gele paprika's in stukjes
- 2 stuks Knoflook gehakt
- 4 á 6 eetlepels Milde salsa (potje)
- 150 gram Griekse yoghurt
- 75 gram Veldsla
Porties: personen
Instructies
- Aller eerste verwarmt u de wraptortilla's volgens de aanwijzingen in de magnetron. Verhit de olijfolie in een wokpan en roerbak de paprika met knoflook in 3 á 4 minuten gaar.
- Daarna roert u de salsa erdoor en verwarm het geheel nog 2 á 3 minuten. Bestrijk de wraps met yoghurt. Schep het paprikamengsel in het midden en verdeel de garnalen en wat veldsla erover heen.
- Als laatste vouwt u de zijkanten van tortilla's iets naar binnen en rol ze stevig op. Verdeel de rest van de veldsla over een schaal. Snijd de wrap schuin en leg ze op de schaal. En klaar bent u!
Deel dit Recept
Mogelijk doorWP Ultimate Recipe