- Veltman Vis Service - https://veltmanvis.nl -

Tong (sliptong)krokant gebakken met bieslookdressing

Tong (sliptong)krokant gebakken met bieslookdressing
[1]
Recept Afdrukken
Heerlijk recept met sliptong, geschikt voor professionele kok en thuiskok. Te combineren met bijvoorbeeld aardappel en diverse soorten groente.
Porties
4 personen
Kook Tijd
20 minuten
Porties
4 personen
Kook Tijd
20 minuten
Tong (sliptong)krokant gebakken met bieslookdressing
[1]
Recept Afdrukken
Heerlijk recept met sliptong, geschikt voor professionele kok en thuiskok. Te combineren met bijvoorbeeld aardappel en diverse soorten groente.
Porties
4 personen
Kook Tijd
20 minuten
Porties
4 personen
Kook Tijd
20 minuten
Ingrediënten
Porties: personen
Instructies
  1. Spoel de sliptong af onder de koude kraan en dep ze droog.
  2. Vervolgens bestrooid u de tongen vlak voordat u deze bakt met een snufje zout en de bloem.
  3. Ondertussen verhit u de slaolie met de boter in twee ruime koekenpannen (anti-aanbaklaag). Laat de sliptontongen 2 á 3 minuten aan elke kant gaar bakken. Denk erom keer de sliptongen slechts maar één keer!
  4. Daarna legt u de sliptongen op een warme schaal, zo houdt u deze even warm.
  5. Als laatste voegt u de citroensap en natuurlijk de bieslook aan het bakvet toe. En strooi deze bieslookdressing zorgvuldig over de vis.
Deel dit Recept
Mogelijk doorWP Ultimate Recipe [9]