Langoustines in een cocktail met mangodressing
Ingrediënten
- 1 kilo Langoustines 16-20 diepvries ontdooid
- 3 eetlepels Olie
- 1 Limoen sap
- 1 stengel Bleekselderij in kleine blokjes
- 0,5 Bosuitjes fijngehakt
- 2 eetlepels verse koriander fijngehakt
- 1 Rijpe mango geschild en in blokjes
- 1 theelepel Kerriepoeder
- 50 gram Zeekraal
Porties: personen
Instructies
- Bereiding Smoor de langoustines gaar in een hapjespan met 2 eetlepels olie en 1 eetlepel limoensap. Pel de langoustines en meng ze in een kom met de bleekselderij, bosui en koriander. Pureer de mango met 2 eetlepels limoensap, kerriepoeder en 1 eetlepel olie tot een dressing. Serveer de langoustines in kleine coupes op wat zeekraal en druppel de dressing erover. Ook lekker als voorgerecht, maak grotere porties en serveer de cocktail in grotere coupes.
Deel dit Recept
Mogelijk doorWP Ultimate Recipe