Pangasius gegrild met kruidensalade in een Pidesandwich
Ingrediënten
- 1 turks brood
- 6 eetlepels Olijfolie
- 2 teentjes Knoflook geperst
- 500 gram pangasiusfilet in stukken
- 2 theelepels balsamicoazijn
- 8 wortletjes
- 1 eetlepel citroensap
- 75 gram rucola of veldsla
- 2 eetlepels Verse munt grofgehakt
Porties: personen
Instructies
- Snijd de pide in vier gelijke stukken en snijd ze open. Rooster de snijvlakken in een hete grillpan. Bestrijk ze na het grillen met een mengsel van 2 eetlepels olijfolie, knoflook en zeezout.
- Wrijf de pangasiusfilets in met balsamicoazijn en 2 eetlepels olijfolie. Rooster de visfilets in een hete grillpan in 4-6 minuten goudbraan en gaar. Keer ze halverwege.
- Schil de wortels met een dunschiller en schaaf ze met de dunschiller in lange plakjes. Klop het citroensap met de laatste 2 eetlepels olijfolie en zout en peper naar smaak tot een dressing en schep de wortel, rucola en munt erdoor.
- Verdeel de salade en de vis over het brood en leg de bovenkanten erop.
Deel dit Recept
Mogelijk doorWP Ultimate Recipe