Victoriabaarsfilet met peterselie-pesto
Ingrediënten
- 2 zakjes pijnboompitten (a 65 g)
- 2 zakjes Peterselie vers (a 30 g)
- 2 zakjes pittige kaas geraspt (a 100 g)
- 9 eetlepels olijfolie extra vierge (fles a 500 ml)
- 2 schaaltjes victoriabaarsfilet (a ca. 225 g)
- 1 ciabatta (voorgebakken Italiaans brood)
- 800 gram Tomaten
Porties: personen
Instructies
- Oven voorverwarmen op 200 °C.
- Pijnboompitten in droge koekenpan kort roosteren.
- Peterselie, pijnboompitten, kaas en 5 el. olie met staafmixer, keukenmachine of vijzel tot dikke pesto mengen. Op smaak brengen met zout en peper.
- Folie bestrijken met 2 el olie. Vis in 4 stukken verdelen en op folie leggen. Pakketjes dichtvouwen en in oven in 10 min. gaar laten worden.
- Brood volgens gebruiksaanwijzing bakken.
- Tomaten wassen, in partjes snijden, besprenkelen met olie en op smaak brengen met zout en peper.
- Vispakketjes serveren met pesto, brood en tomatensalade.
Deel dit Recept
Mogelijk doorWP Ultimate Recipe