Victoriabaars rolletje met BroccoCress
Ingrediënten
- 125 gram victoriabaarsfilet 4 st
- 4 plakjes ham gekookt
- 1 BroccoCress bakje
- 400 gram Spinazie
- 1 eiwit
- 2 el boter
- 2 sjalotten
- 1 Knoflook teentje
- 1 dl Visbouillon
- 1 dl Room
- 0,5 chilipepertje
- Zout
Porties: personen
Instructies
- Snijd de victoriabaars in zodat u ze kunt openklappen en iets pletten.
- Bestrooi de filets met peper en zout, beleg ze met de ham en blaadjes spinazie en smeer het geheel in met het losgeklopte eiwit.
- Steek de rolletjes vast met houten prikkertjes en stoom ze in een stoompan in ca 18 minuten gaar.
- Pel en snipper de sjalotten en het knoflook zeer fijn. Verhit 1 eetlepel boter en zweet hierin de helft van de sjalotten en het knoflook gaar.
- Voeg de gewassen spinazie toe en gaar deze. Maak het chilipepertje schoon en snijd deze in fijne reepjes.
- Smelt de rest van de boter en zweet hierin de rest van de sjalotjes, het knoflook en het chilipepertje. Voeg de visbouillon en de room toe, kook het geheel voor de helft in en breng op smaak met zout.
- Rangschik de spinazie op borden en leg de filets hierop.
- Lepel de saus om het gerecht en maak het compleet met de BroccoCress.
Deel dit Recept
Mogelijk doorWP Ultimate Recipe