Zeewolf gegratineerd uit de oven
Ingrediënten
- 4 stukken Zeewolfilet á 150 gram
- Sap van een halve citroen
- 2 sneedjes oud witbrood
- 100 gram Zachte geitenkaas
- 2 eetlepels Zachte mosterd
- 200 ml Kookroom
- 2 eetlepels bieslook fijngeknipt
- 2 eetlepels Olijfolie
- Zout en versgemalen peper
Porties: personen
Instructies
- Aller eerst begint u met het voorverwarmen van de oven op 200 graden Celsius. Wrijf de stukken vis in met citroensap, zout en peper en laat dit vervolgens even liggen.
- Daarna verkruimeld u het brood heel fijn in de keukenmachine. Ook verkruimeld u de geitenkaas. Meng vervolgens de mosterd door de room. Vet een niet te grote, lage ovenschaal in en leg de stukken vis erin. Schenk de room erover en verdeel hierover de geitenkaas, bieslook en het broodkruim. Sprenkel de olijfolie erover.
- Als laatste schuift u de schaal in het midden van oven en laat de vis in 15 á 20 minuten goudbruin en gaar bakken. Heerlijk!
- Tip! Lekker met rösti of gebakken aardappeltjes en sugarsnaps.
Deel dit Recept
Mogelijk doorWP Ultimate Recipe