Vis leverancier voor de horeca bij uitstek

Vis bestellen als horeca ondernemer vraagt om een passende leverancier die met u meedenkt. Doordat bij ons mensen werken die zelf een verleden in de horeca hebben gehad kennen wij de belangrijkste eisen die u aan ons mag stellen.

De belangrijkste pijlers van Veltman Vis voor uw onderneming:

Breed assortiment: het hele jaar door hebben wij volop keuze in verse vis en een aanvullend koel en diepvries assortiment. Daarnaast ontwikkelen wij zelf producten waar u als horeca ondernemer een primeur mee kunt hebben. Heeft u zelf specifieke product wensen, laat het ons weten.

Klantgericht: onze gehele werkwijze staat in het teken van dienstbaar zijn voor uw keuken. Door middel van een enthousiast verkoopteam, ijverige medewerkers en chauffeurs die hun route kennen kunnen wij aan al uw wensen voldoen. Dat is de kracht van alles in eigen hand hebben.

Kwaliteit: Door traceerbaarheid van de vis, certificering en een streng beleid op het gebied van hygiƫne en voedselveiligheid waarborgen wij de kwaliteit. Wij leveren onze vis met de volledige zekerheid dat alle stappen in het proces na te gaan zijn en gecontroleerd worden.

Wat kunt u van ons verwachten:

  • 6 dagen per week levering
  • alles op maat geleverd
  • eigen rokerij
  • directe inkoop bij vissers
  • op duurzaamheid gecertificeerd
  • gegarandeerd vers

Wilt u meer weten of stelt u het op prijs dat onze vertegenwoordiger met een proefpakket bij u langskomt? Voer het contactformulier in of neem direct contact met ons op via mail of telefoon.