Chauffeur parttime/fulltime

Spendeer jij graag wat uurtjes ‘on the road’ en ben jij klantvriendelijk? Dan zoeken wij jou! Wij zijn op zoek naar chauffeurs parttime en fulltime.

Wie zijn wij?

Je gaat aan de slag bij Veltman Visservice. Wij streven er naar de beste te zijn in ons vak. Eerlijke vangst en hoge kwaliteit, dat is hoe wij werken. Je gaat aan de slag in een leuk en gezellig team, met een informele sfeer en kundig personeel.

Wat bieden wij jou?

  • Salaris afhankelijk van jouw leeftijd er ervaring;
  • Werken in een gezellig team met een no-nonsense mentaliteit;
  • Een verantwoordelijke baan voor een langere tijd.

Wie ben jij en wat ga jij doen?

Bij voorkeur ben jij een vrolijke chauffeur, die elke ochtend vol goede moed de bestellingen in laad en vervolgens de auto in stapt om onze klanten te voorzien van hun bestelling. Ook draag je zorg voor een opgeruimde auto, zodat ook jouw collega weer fijn aan zijn dag kan beginnen. Daarnaast ben jij:

  • In het bezit van een geldig B rijbewijs (C is mooi meegenomen, niet verplicht);
  • Woonachting in de omgeving van Harlingen;
  • Klantvriendelijk en resultaat gericht;
  • Heb jij een goede rijstijl;
  • Je bent beschikbaar van maandag t/m zaterdag (maximaal 5 dagen per week).

Wil jij liever alleen op de zaterdag werken, dan is dit uiteraard ook geen probleem!

Zie jij jezelf al rijden in onze mooie Veltman Vis busjes? Stuur ons dan jouw CV en motivatie.

 

Meer vacatures

Chauffeur parttime/fulltime

Spendeer jij graag wat uurtjes ‘on the road’ en ben jij klantvriendelijk? Dan zoeken wij jou! Wij zijn op zoek naar chauffeurs parttime en fulltime. Wie zijn wij? Je gaat aan de slag bij Veltman Visservice. Wij streven er naar de beste te zijn in ons vak. Eerlijke vangst en

Fileerder

Heb jij gouden handjes en kan jij vis fileren met jouw ogen dicht? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Waar ga je aan de slag? Veltman vis is al jarenlang een begrip in Harlingen en omstreken als leverancier voor de horeca en zorginstellingen. Wij voorzien onze klanten van

Leuk dat je wilt solliciteren op een van onze vacatures! Vul hieronder je gegevens in en je krijg zo snel mogelijk een reactie van ons!

Voeg hieronder je cv toe (optioneel)