Ons team

Veltman Vis bestaat al sinds 1996 en is meer dan een visbedrijf dat handelt in vis; onze werknemers vormen een hecht team dat nauw samenwerkt om de klanten optimaal te bedienen. We ontwikkelen goede relaties met de mensen waar we dagelijks mee werken, of het nu gaat om Veltman Vis medewerkers, klanten of leveranciers.

Onze doelstelling

Als groothandel is kwaliteit uiteraard altijd de doorslaggevende factor bij Veltman Vis en dat willen we in alles wat we doen uitstralen. We zullen altijd proberen de klant de beste en meest verse producten aan te bieden.

Hierdoor kan de klant genieten van lekkere vis en mooie gerechten maken, zodat producten van een hoog niveau opeens bereikbaar en betaalbaar zijn voor iedereen. Dat is een van de belangrijkste de doelstellingen van Veltman Vis.

Maak kennis met Luuk

Luuk Jellema is al jaren werkzaam bij Veltman Vis Service B.V. en zal voor velen het gezicht van het bedrijf zijn. Per april 2019 heeft hij Veltman Vis overgenomen en is hij samen met zijn team de drijvende kracht achter Veltman Vis.

Luuk woont in Harlingen en de Waddenzee is bij wijze van spreken zijn achtertuin. Iedereen die Luuk kent, weet dat hij een enorme passie voor vis heeft. Luuk gaat zelf ook met regelmaat Het Wad op om te kijken wat er groeit en bloeit, om te beoordelen waar onze klanten mogelijk behoefte aan hebben. ”De klant kan ons altijd indien gewenst vragen om advies en dan proberen we gezamenlijk te kijken naar de wensen van de klant,” aldus Luuk.

© Joachim de Ruijter

"Kwaliteit is altijd de doorslaggevende factor bij Veltman Vis"

”We spelen in op seizoenen om zo de mooiste vis aan te bieden in het juiste seizoen. Hierbij kijken we ook naar duurzaamheid en dit vinden we heel belangrijk als bedrijf. Bepaalde vis welke in een bepaalde periode vol in de kuit zit laten we met rust en mede op deze manier proberen we de visaanwas te bevorderen om ook toekomstige generaties te laten genieten van alles wat de zee te bieden heeft.”

Leerbedrijf

Veltman Vis is ook een erkend leerbedrijf waar het mogelijk is een stage te lopen die volledig meetelt voor de opleiding. Neem contact met ons op voor meer informatie!